• Călătoriți fără frontiere

    FĂRĂ VIZĂ ÎN 150+ ȚĂRI

    În ceea ce privește nivelul de mobilitate și posibilitatea vizitelor gratuite fără viză sau simplificate în alte țări ale lumii, pașaportul românesc a împărțit locul 9 cu Cipru. În clasamentul mondial, pașaportul Rusiei ocupă poziția a 38, Ucraina - 26 și Republica Belarus - 56.
  • Salarii decente

    ANGAJARE LA MUNCĂ OFICIALĂ

    Cu un pașaport românesc, veți avea dreptul la angajare oficială nu numai în țările UE, ci și în Marea Britanie, Canada și SUA. Cu un pașaport românesc, vi se garantează salarii decente indiferent de țară.
  • Asistență medicală de cel mai înalt nivel

    MEDICINĂ EUROPEANĂ

    Cetățenii români au dreptul la îngrijiri medicale calificate, indiferent de țara lor actuală de reședință. Adică, cu un pașaport românesc, puteți locui, de exemplu, în Kazahstan, studia în Germania și primi tratament în Elveția.
  • Pașaport pentru totdeauna!

    PROTECȚIA CETĂȚEANULUI

    Dacă ați primit cetățenia română în cadrul programului de repatriere, atunci, spre deosebire de cei care au „cumpărat” un pașaport pentru investiții, autoritățile nu vă vor putea revoca cetățenia în continuare.
  • Fără interdicții!

    CETĂȚENIE MULTIPLĂ

    În legile României nu există interdicție asupra cetățeniei multiple, precum și cerința de ședere permanentă pe teritoriul acestui stat.
  • Nu există cerințe de competență lingvistică

    LIMBA ROMÂNĂ NU ESTE OBLIGATORIE

    Legea României privind restabilirea cetățeniei în cadrul programului de repatriere nu necesită cunoașterea obligatorie a limbii române.
  • Cetățenia României — o garanție a unui viitor sigur pentru dumneavoastră și familie!

    AJUTORUL AVOCAȚILOR

    • Imigrația legală în Europa
    • Fără investiții mari
    • Fără a renunța la cetățenia nativă
    • Confidențialitate completă

Cetățenie Română

Imigrație legală în Uniunea Europeană


Politica de imigrare a statului român permite străinilor să profite de un sistem simplificat de obținere a cetățeniei Uniunii Europene prin eliberarea unui pașaport românesc. Pentru populația statelor CSI - ruși, ucraineni, moldoveni, beloruși - a fost deschis un program de repatriere accelerată.

Programul de repatriere de stat se bazează pe art. 11 din Legea privind cetățenia și art. 7 din Constituția României, care declară că descendenții direcți (până la 3 generații) ai rudelor care s-au născut sau au locuit pe teritoriul fostei Românii între 1928 și 1940 au dreptul de a restabili cetățenia română sub o procedură mai simplificată.

Articolul 11 din Legea României privind cetățenia

„Persoanele care au dobândit cetățenia română prin naștere sau prin adopție și care au pierdut-o din motive care nu țin de voința lor și fără voia lor, precum și cu descendenții lor până la a 3-a generație, la cerere o pot restabili sau le pot fi acordată cetățenia română, cu posibilitatea de a păstra cetățenia statelor străine și de a stabili un loc de reședință în România sau în străinătate.”
01
Cetățenie în 12 luni
În medie, procesul de aprobare a ordinului durează 12-14 luni. În comparație, obținerea cetățeniei prin naturalizare poate dura peste 9 ani.
02
Procedură simplificată
Nu este nevoie să Vă aflați pe teritoriul țării în timpul înregistrării cetățeniei, va fi necesară o prezență personală numai pentru depunerea jurământului și obținerea pașaportului românesc.
03
Cunoașterea de bază a limbii
Doar un nivel de bază pentru a depune jurământul, nu este necesară o cunoaștere a limbii mai profundă.
04
Fără renunțare la propria cetățenie
Fără renunțare la propria cetățenie
05
Fără investiții
Nu este nevoie să faceți investiții mari în economia țării, costul obținerii pașaportului românesc fiind de câteva ori mai mic decât cel din orice altă țară a Uniunii Europene.
06
Fără risc
Cetățenia nu poate fi revocată, deoarece redobândirea cetățeniei este un program de stat, al cărui temei legal este Legea privind cetățenia și Constituția României.

    Ce Vă oferă cetățenia română?

    România este țară-membră a Uniunii Europene (UE) din 2007. Prin urmare, titularul unui pașaport românesc este cetățean deplin al Uniunii Europene, ceea ce îi deschide o mulțime de oportunități.

    Cetățenia română este o garanție a unui viitor sigur pentru dumneavoastră și familie!

    Având în vedere instabilitatea situației politice și economice din majoritatea țărilor CSI, nivelul scăzut de viață, corupția, atunci când nimeni nu se poate simți protejat. Un pașaport românesc va deveni garanția unei vieți prospere oriunde în Europa.

    Educație de calitate

    Studierea în instituțiile de învățământ din UE este o oportunitate de a deveni un specialist cu înaltă calificare.

    Asigurare medicala

    O asigurare accesibilă vă va oferi un tratament de calitate

    Liberă circulație

    Veți putea trăi și lucra în orice țară a UE fără restricții.

    Intrarea în SUA și Canada

    Ca cetățean al UE, puteți obține cu ușurință o viză în țările din America de Nord

    Credite profitabile

    Creditele vă vor fi disponibile în orice bancă din Europa de la 2%.

    Ajutor social

    Pensii decente, indemnizații de șomaj, sprijin pentru familie și copii

    Muncă în Europa

    Locuri de muncă cu salarii decente și securitate socială

    Simplicitate de a face afaceri

    Condiții favorabile pentru afaceri

    Despre Companie

    Compania DOSAR oferă asistență juridică cuprinzătoare în obținerea cetățeniei române. Avocații noștri au mulți ani de experiență în domeniul dreptului românesc și al dreptului imigrației.

    Acestea vă vor ajuta să întocmiți dosarul necesar de documente și vă vor însoți în fiecare etapă a procedurii până la obținerea cetățeniei.
    1080
    Clienți
    care au primit deja cetățenia română
    10
    De ani pe piață
    soluționarea succesivă a problemelor de cetățenie
    Confidențialitate
    privind datele personale furnizate de către client
    100
    Confidențialitate
    privind datele personale furnizate de către client

    Reputația și onestitatea sunt principiile noastre de bază atunci când lucrăm cu clienții. În fiecare etapă, toate informațiile sunt transparente și deschise. Iar feedbackul pozitiv al clienților este cea mai bună dovadă a competenței și profesionalismului nostru.

    Cum de obținut cetățenia română?

    Cel mai simplu și mai accesibil mod de a obține pașaportul românesc și cetățenia UE este - programul de stat de repatriere creat pentru străinii cu „rădăcini” românești.

    Conform legislației românești – art. 11 ​​din Legea României privind cetățenia și art. 7 din Constituție, pentru a obține cetățenia română, dumneavoastră ca repatriat, trebuie să demonstrați prezența „etnicilor” români printre strămoși. Dacă genealogia dvs include rude care s-au născut sau au trăit pentru o perioadă de timp pe teritoriul României Mari între 1918 și 1940, atunci garantat puteți REDOBÂNDI cetățenia și primi pașaportul românesc în 12-14 luni!

    Cine este eligibil pentru cetățenia română în cadrul sistemului simplificat?

    Cetățenii din Republica Moldova, Ucraina, Rusia, Belarus și din alte țări CSI pot utiliza acest program și pot obține pașaportul românesc. Acest lucru se datorează faptului că mulți dintre locuitorii granițelor României existente până în 1940, au fost deportați cu forță în adâncurile URSS, de exemplu, în Siberia sau Kazahstan. Astfel, de facto, cetățenia română poate fi eliberată pentru un cetățean din oricare dintre țările fostei URSS.

    Priviți lista documentelor necesare:

    Dacă nu aveți informații despre strămoși sau există îndoieli cu privire la originea românească, personalul nostru vă va ajuta în cercetarea arhivei și a arborelui genealogic, ceea ce vă va cere să furnizați o listă de documente.
    Pașapoartele (copii)
    Buletinul de identificare al cetățeanului și pașaportul
    Certificatele:
    • Dvs de naștere, ale părinților și copiilor (dacă este cazul). În caz de deces al mamei și/sau al tatălui este necesar un document care confirmă acest lucru;
    • Metrica rudelor în a 3-a generație (a bunicilor), având în vedere că acestea includeau pe cei al căror loc de naștere era în vechile granițe ale României;
    • De căsătorie al dvs, certificatul părinților de căsătorie și a rudelor în a 3-a generație.

    Puteți găsi informații detaliate pe lista completă a documentelor necesare pentru obținerea cetățeniei române aici.

    Avantajul redobândirii cetățeniei române în conformitate cu o schemă simplificată

    prezintă faptul că nu este nevoie să investiți sute de mii de euro în economia românească sau să locuiți permanent pe teritoriul său mai mult de 8 ani.

    În caz dacă unele documente necesare lipsesc, avocații companiei noastre Vă vor ajuta la refacerea/transcrierea lor.

    Etapele obținerii cetățeniei

    Oferim sprijin deplin în pregătirea tuturor documentelor, precum și vă însoțim în toate etapele înregistrării.

    01
    Contactați-ne chiar acum
    Avocații noștri vă vor familiariza în detaliu cu toate etapele obținerii cetățeniei române. Vom analiza documentele disponibile și vă vom oferi cea mai bună opțiune.
    02
    Colectarea și analiza documentelor
    Trimiteți dosarul necesar de documente, care este studiat de specialiștii companiei noastre și care urmează procedurile de verificare necesare. În absența documentelor necesare, vă vom ajuta la transcrierea acestora.
    03
    Dovadă de origine română
    Specialiștii noștri efectuează un studiu al arborelui genealogic al familiei dvs pentru a găsi posibilele rude cu rădăcini românești.
    04
    Pregătirea dosarului
    În ultima etapă, este pregătit dosarul de documente pentru depunerea la Ministerul Justiției din România: traducere în limba română, legalizare și alte proceduri legale.
    05
    Depunerea dosarului
    Dosarul se depune la Ministerul Justiției din România sau la consulatul României al țării dvs. La sfârșitul procedurii, veți primi numărul dosarului.
    06
    Așteptăm eliberarea ordinului
    După 12-14 luni de la data depunerii documentelor, ordinul privind redobândirea cetățeniei dvs va fi publicat pe site-ul Ministerului Justiției din România. Puteți afla despre aceasta folosind Bot-ul nostru.
    07
    Depunerea jurământului
    O serie de lecții particulare cu un tutor vă va ajuta să treceți cu ușurință prin această etapă. În aceeași zi, vi se va oferi un certificat de cetățenie română.
    08
    Ridicarea documentelor
    În ultima etapă se întocmesc documente interne: două pașapoarte - buletinul și pașaportul străin, precum și două certificate - de cetățenie și de naștere.

      Ce obțineți ca urmare a cooperării?

      Împreună cu compania Dosar, beneficiați de sprijin deplin de la prima cerere până la înregistrarea cu succes a cetățeniei române.

      • Avocații noștri lucrează în conformitate cu scheme eficiente și funcționale, respectând procedurile legale și urmărind toate modificările din legile privind imigrația, ceea ce reduce semnificativ timpul și vă reduce riscurile.

      • În termenul convenit, veți primi a doua cetățenie, cea română, și statutul de cetățean cu drepturi depline al Uniunii Europene.

      Devenind cetățean român, aveți dreptul la intrarea și circulația fără vize în 150 de țări ale lumii. Ca cetățean român, aveți posibilitatea de a obține un loc de muncă fără permise sau de a vă începe propria afacere în orice țară a Uniunii Europene.

      Vom fi bucuroș să Vă ajutăm în realizarea dorinței dvs la un viitor mai bun și viață fericită!
      Contactați-ne pentru a primi o consultație în detaliu a specialistului.

      FACEȚI PRIMUL PAS SPRE REDOBÂNDIREA CETĂȚENIEI ROMÂNE

      Rezervați o consultație GRATUITĂ chiar acum.

      De ce noi?

      Deci, ce facem ca specialiști în servicii de imigrare? Ne asumăm munca extrem de complicată, de rutină și consumatoare de timp și o facem pentru dvs.

      • Nu trebuie să vă adânciți în numeroasele complexități juridice ale legilor românești;

      • Nu este nevoie să experimentați stresul cauzat de comunicarea cu oficialii guvernamentali și ostilitatea acestora;
      • Nu trebuie să suportați negativitatea cauzată de barierele birocratice;
      • Nu trebuie să pierdeți timpul așteptând un răspuns din partea serviciilor guvernamentale;
      • Nu este nevoie să vizitați România de multe ori, toate dificultățile apărute vor fi rezolvate de avocații noștri.

      Știm cum să facem procesul de obținere a pașaportului românesc confortabil și sigur, fără pierderi inutile de timp și resurse financiare, deoarece echipa noastră se ocupă de astfel de probleme în fiecare zi. Prin urmare, vă puteți bucura de viața normală fără durerile de cap cauzate de astfel de proceduri. garantăm confidențialitate completă - puteți avea încredere în noi ca reprezentanți.

      Prețuim timpul dvs!

      PREȚUL SERVICIILOR PRIVIND ÎNREGISTRAREA CETĂȚENIEI ROMÂNE

      Prețul serviciilor se calculează individual și depind de așa factori ca: complectarea inițială a dosarului și statutul lor juridic, numărul deplasărilor în România și, la fel, de alte servicii suplimentare.
      Contactați-ne sau lăsați o cerere privind o consultație gratuită și noi vă vom da răspuns la toate înrebările ce vă interesează.

      Întrebări frecvente

      Aflați mai multe informații utile despre cetățenia română

      Cât durează pentru a obține cetățenia română?

      În medie, timpul de procesare pentru cetățenia română este de la 12 la 14 luni, totuși, având în vedere numărul tot mai mare de persoane care doresc să obțină pașaport românesc, timpul de procesare poate crește.

      Care sunt motivele pentru obținerea cetățeniei române?

      În conformitate cu prevederile Legii României privind cetățenia, și anume capitolul II al articolului 4, cetățenia este dobândită prin:

      • naștere;
      • adopţie;
      • primind pe baza unei petiții.

      Procedura generală pentru naturalizarea cetățenilor străini prevede o serie de cerințe stricte, cum ar fi: reședința în România de cel puțin 8 ani, o bună cunoaștere a limbii române, viabilitate financiară.

      Cu toate acestea, împreună cu motive comune, există o procedură simplificată pentru acordarea cetățeniei române persoanelor ai căror strămoși s-au născut în hotarele României (sau Moldovei) din 1918 până în 1940. Acest lucru se aplică rudelor din a doua și a treia generație. Bază pentru redobândirea cetățeniei sunt documentele care demonstrează că aveți „rădăcini românești” - certificate de naștere, căsătorie, deces ale rudelor (mama sau tatăl, bunica sau bunicul, străbunicul sau străbunica).

      Cine este eligibil pentru cetățenie?

      Persoane care au dovedit că strămoșii lor s-au născut în hotarele României (sau Moldovei) din 1918 până în 1940. Având în vedere că un număr destul de mare din populația teritoriului de atunci al statului a fost luat cu forță către  URSS, atunci rezidenții din Moldova, Rusia, Ucraina, Belarus și alte țări CSI pot solicita cetățenia română.

      Vreți să știți mai detaliat cum să obțineți cetățenia română? Contactați-ne în orice mod convenabil și vă vom spune în detaliu despre toate nuanțele programului.

      Este necesară cunoașterea limbii române?

      Pentru a obține cetățenia, legea nu necesită cunoașterea limbii române, dar practica arată că este adesea necesară o cunoaștere minimă a limbii, în special la consulate.

      Cât timp va fi valabil programul de „redobândire” a cetățeniei?

      Nimeni nu vă va spune asta. Totul depinde de situația politică internă din România și de voința legiuitorului. Cu toate acestea, vă sfătuim să nu ezitați și să profitați de ocazie pentru a deveni cetățean deplin al Uniunii Europene acum!

      Cât costă serviciile de obținere a cetățeniei române?

      Costul serviciilor este calculat individual pentru fiecare client. În această privință, puteți obține o consultare detaliată gratuită a specialistului nostru. Pentru a face acest lucru, trebuie să ne contactați în orice mod convenabil pentru dvs.

      Pot refuza să accepte redobândirea cetățeniei române după depunerea documentelor?

      De mulți ani ne ocupăm cu succes de înregistrarea cetățeniei române pentru rezidenții CSI.

      În munca noastră, utilizăm scheme testate exclusiv care respectă strict legislația română.

      Avocații noștri au o vastă experiență în negocierile cu autoritățile române competente care se ocupă de probleme privind cetățenia, astfel încât riscul de refuz după depunerea documentelor este minim.

      Cu toate acestea, autoritățile române au o serie de motive legale pentru refuzul de a vă acorda cetățenia, de exemplu, dacă se stabilește implicarea dumneavoastră în încălcarea legislației UE.

      Trebuie de renunțat la cetățenia țării sale?

      Conform legislației române, nu este nevoie să renunțați la cetățenia țării dvs de origine. Cu toate acestea, înainte de a obține cetățenia română, ar trebui să clarificați dacă acest lucru este permis de Constituția țării dvs.

      Copiii mei vor primi cetățenia împreună cu mine?

      Dacă copiii dvs au sub 18 ani la momentul depunerii cererii, atunci în conformitate cu normele legislației române, aceștia sunt înregistrați ca cetățeni ai României împreună cu dvs.


      © 2022 Dosar.ro. All rights reserved.